HR & Salaris Gemak Portaal - Slimme website

Wil je HR & Salaris Gemak Portaal gebruiken op een ander apparaat dan je laptop of pc? Daarvoor hebben we de slimme website van HR & Salaris Gemak Portaal, die zich automatisch aanpast aan het apparaat waarop deze wordt geopend. Met deze slimme website zijn alle mogelijkheden die HR & Salaris Gemak Portaal op een pc beschikbaar op een mobiel apparaat, zoals een telefoon of tablet.

 

 

Je opent deze website van HR & Salaris Gemak Portaal als volgt:

 

Open een browser.

Als je gebruik maakt van de HR & Salaris Gemak Cloud vul je in de adresregel van de browser de volgende link in:

https://portaal.hrensalarisgemak.nl (/licentienummer).

Maak je geen gebruik van de HR & Salaris Gemak Cloud dan kun je bij je eigen organisatie navragen welke link je kunt gebruiken.

 

De applicatiebeheerder of systeembeheerder is op de hoogte van het adres van de webpagina voor HR & Salaris Gemak Portaal.

Vraag bij je eigen organisatie na welke link je kunt gebruiken en vul de link in in de adresbalk van de browser.

Voer je gebruikersnaam en wachtwoord in en kies voor Aan de slag.

 

 

Voeg de pagina toe aan het startscherm van je mobiele apparaat, zodat je deze pagina de volgende keer gemakkelijk weer kunt openen.

Maak je gebruik van iOS, dan krijg je bij het aanmelden een pop-up waarin wordt aangegeven dat je het icoon kunt selecteren. Daarna kies je voor de optie 'Zet op beginscherm'.

 

 

Maak je gebruik van Android, dan krijg je bij het aanmelden een pop-up om HR & Salaris Gemak Portaal toe te voegen aan het startscherm. Hier kun je op klikken. Vervolgens kies je voor 'Toevoegen'.